Gratis HR scan

Ontdek de sterktes en verbeterpunten van uw HR-beleid met onze mini HR-scan.

Deze tool is uw eerste stap naar een efficiënter en effectiever HR-beleid. Door inzicht te krijgen in verschillende aspecten van uw HR-verhaal, helpt onze scan u om uw HR-strategie te versterken en uw organisatie naar nieuwe hoogten te leiden.

Hoe werkt het?

Onze HR-scan is een gebruiksvriendelijke online enquête die een uitgebreide evaluatie biedt van negen cruciale HR-domeinen, waaronder beleid & strategie, werving & selectie, l&d, en nog veel meer. Elk domein bevat een reeks vragen waarop u een score geeft van 1 tot 10. Deze scores geven inzicht in hoe goed elk aspect binnen uw organisatie functioneert.

Wat kunt u verwachten?

  • Diepgaande analyse:

    Na het invullen van de scan, ontvangt u een gedetailleerd overzicht van de prestaties van uw organisatie in elk HR-domein.


  • Geprioriteerde actiepunten:

    De resultaten worden gepresenteerd in een rangorde, zodat u duidelijk kunt zien welke gebieden de hoogste prioriteit hebben voor verbetering.


  • Persoonlijk advies:

    Voor elk HR-domein krijgt u op maat gemaakt advies over hoe u kunt verbeteren of optimaliseren.

Voor wie is deze HR-scan?

Deze scan is ideaal voor KMO's die hun HR-beleid willen evalueren en versterken. Of u nu uw HR-strategie wilt afstemmen op uw bedrijfsdoelstellingen, de tevredenheid en retentie van medewerkers wilt verhogen, of simpelweg uw HR-processen wilt stroomlijnen, onze HR-scan biedt de inzichten die u nodig hebt.

Investeer in het succes van uw organisatie door uw HR-beleid te evalueren met onze HR-scan. Klik op de link hieronder om de scan te starten en zet de eerste stap naar een effectiever HR-beleid.

Binnen de 2 werkdagen zal u van ons analysedocument ontvangen. 

.


.