KMO coach: Erkend dienstverlener van de KMO-portefeuille

08-05-2024
Leuk nieuw voor kleine en middelgrote ondernemingen in Vlaanderen: 

KMO Coach heeft zojuist het officiële label gekregen als erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille! 

Dit is echt een mooie stap vooruit, zowel voor ons als KMO Coach als voor onze klanten die hun HR-strategie en -beleid willen aanscherpen.

Wat is de KMO-portefeuille eigenlijk?

Voor wie het nog niet kent, de KMO-portefeuille is een handig initiatief van de Vlaamse Overheid. Het helpt KMO's om te investeren in training en advies door wat financiële steun te geven. Je kunt als KMO een deel van jouw kosten gesubsidieerd krijgen als je samenwerkt met erkende dienstverleners zoals nu dus ook KMO Coach. 

Hoe KMO Coach die erkenning binnensleepte.

Met KMO coach hebben we hard gewerkt om aan te tonen dat we topkwaliteit leveren, vooral op het gebied van HR-strategie en -beleid voor KMO's. Onze aanpak helpt bedrijven om echt een stap vooruit te zetten – denk aan beter personeelsbeleid, meer betrokkenheid en natuurlijk een sterkere groei van het bedrijf.

Wat betekent dit voor jouw bedrijf?

Nu KMO Coach erkend is, betekent dit dat jij als KMO minder hoeft te betalen voor topadvies. Je kunt via de KMO-portefeuille een flinke subsidie krijgen voor diensten die jou helpen je HR-strategieën te verfijnen. Dat is natuurlijk geweldig nieuws, want wie wil er nu niet beter personeelsbeleid met wat financiële hulp van de overheid?

Aan de slag met KMO Coach

Als je interesse hebt, starten we graag met een goed gesprek met over wat jouw bedrijf nodig heeft. We helpen je met een plan op maat. Nadat je aanvraag voor subsidie goedgekeurd is, betaal je zelf maar een deel van de kosten. De rest wordt gedekt door de KMO-portefeuille.

Wat brengt de toekomst?

Met deze erkenning kan KMO Coach nog meer betekenen voor de Vlaamse ondernemersgemeenschap. We kunnen nu nog breder inzetten op het versterken van bedrijven door strategisch HR-advies, en bouwen aan nog sterkere relaties met hun klanten.

Het opent deuren voor bedrijven die hun HR-beleid willen verbeteren en geeft KMO Coach de kans om een nog grotere impact te maken. Klinkt als een win-win, toch?

Meer weten over de mogelijkheden? 

Neem snel contact op met Niko